Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
kosarli 47
kosarli 47

NURUNLA AYDINLANIR

Yorum

NURUNLA AYDINLANIR

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1709

Okunma

NURUNLA AYDINLANIR

NURUNLA AYDINLANIR

Bir Allaha bir sana ibadet ederek
Canımın içi gülümsün diyerek
Seni bekledim beden titriyerek
Aşkımı sundum sana diz çökerek.

Beklemekteyim hep sana beş kala
Av yapmadım seni kurda çakala
Sana verdiğim yüreğimi sen sakla
Aşığım diye ağzından çıksın bakla.

Bitmez nurum bende sana yazılanlar
Ağır izler bırakır kalbimde kazılanlar
Tarihe altın harflerle geçer çizilenler
Aşkımı yazar önünde aşkla eğilenler.

Nurunla aydınlanır bende geceler
Bitmez sana dair kalemde heceler
Başlatır tüm bedenim de secdeler
Seninle parlak olur yıldızgeceler…

mehmet emin dağ
16/03/2014



Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Nurunla aydınlanır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nurunla aydınlanır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NURUNLA AYDINLANIR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL