Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kosarli 47
kosarli 47

NURUM

Yorum

NURUM

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

1631

Okunma

NURUM

NURUM

Aldın kalbimi gittin uzaklara
Saldın beni kurduğun tuzaklara
Muhtaç ettin sen beni kuraklıklara
Uzak mahrum bıraktın mutluluklara.

Kuruttuğun kalbimde güller açmıyor
Eskisi gibi ismin gözlerin nur saçmıyor
Tükettin nurum, dizlerim sana koşmuyor
Terk edip giden vefasız, neden beni sormuyor.

Yaşarken darağacını kuran sensin
Nefes alırken acıları derdi verensin
Kalbimi bedenimden süküpte gidensin
Bitirdin beni nurum söyle daha ne istersin.

Oysa aldığım her nefeste seni solarım
Taşmış nehirler gibi ben denizine dolarım
Sensiz geçirdiğim her gece saç baş yolarım
Yaşadığım bu şehirde sevgisiz sensiz solarım…

mehmet emin dağ
15/03/2014




Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Nurum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nurum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NURUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL