Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
varsagi
varsagi

NEYLEYİM

Yorum

NEYLEYİM

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1097

Okunma

NEYLEYİM



Dallar çiçek çiçek,mevsim bahardır
Sen gibi kokmayan gülü neyleyim.
Her aşığın başka bir ahı vardır
Seni söylemeyen dili neyleyim

Yolun en güzeldir yollar içinde
"Emsalsiz örnek"sin kullar içinde
Yaşadığım türlü haller içinde
Sana benzemeyen hali neyleyim

Gönülde hasreti bitirmiyorsa
Selamımı alıp götürmüyorsa
Hele senden haber getirmiyorsa
Seheri neyleyim yeli neyleyim

Aşkın deva olur bin türlü nerde
Hep seni söylerim gezdiğim yerde
Muhabbetten nağme vermezse
Mızrabı neyleyim teli neyleyim...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Neyleyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neyleyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEYLEYİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nuray Çakmak
Nuray Çakmak, @deniz55
12.3.2014 14:51:02
5 puan verdi
Tebrikler güzeldi saygılarımla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL