Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
KANGALLIMUSTAFA-2
KANGALLIMUSTAFA-2

ULU DAĞI

Yorum

ULU DAĞI

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

735

Okunma

ULU DAĞI

ULU DAĞI

Engebeli senin yoldur,
Ordan giden hayret eder.
Kayakla kayanı boldur,
O nu gören hayret eder.

İnsanlar kızakla kayar,
Takla atar tutmaz ayar,
Görenler kaymaktan çayar,
Kayanları hayret eder.

Kestaneli yolları var.
Zirvesinde köşesi var,
Yöreyi gezenleri var,
Gezenleri hayret eder.

Yüksek olur tepeleri,
Kestaneden yemişleri,
Işıklıdır geceleri,
Yiyenleri hayret eder.

Firsatiyim derim gördüm,
Doğanda devranı sürdüm
Bursa nın seyrine durdum,
Seyredeni hayret eder.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ulu dağı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ulu dağı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ULU DAĞI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL