Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
fadem
fadem

SEMA'daki CEMREM

Yorum

SEMA'daki CEMREM

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1223

Okunma

SEMA'daki CEMREM

Duymazsın
gecelerin Zelzele
günler zemheri,
zemzemine hasret bıraktığın gözlerin
g’özlerim’siz
ezgilerim suskun
öznesiz dualar
dudağımda dudak payın payda’sız.
Adı sanı belli olmayan sokaklarda
yitirmişçesine şûrumu
üşürken saçlarını özlüyor parmak uçlarım
ısıtmıyor gölgem hüzünlü yanımı
kaç kez söyledim gizlice
kaçıncı kez
kaçıncı yıl
iyi değilim
iyi değilim gel..!
ellerimin ayazına
koynundaki alazından çalıp,
nefesini bırak nefesime
ısıt.
rüzgâra inat
savrulan saçlarının kahvesinden
bir tutam bırakıp avuçlarıma
sen kal hatırım da
şafağın kızılına inat
cehennemi uyut koynumda
hıçkırma
ölüm teneşirde
yaşamak senin koynunda
şimdi ağrıyorum
iyi değilim
gel..!

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sema'daki cemrem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sema'daki cemrem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEMA'daki CEMREM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL