Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
semihten5
semihten5

ÜÇGEN ŞİİR TEKNİĞİ

Yorum

ÜÇGEN ŞİİR TEKNİĞİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1324

Okunma

ÜÇGEN ŞİİR TEKNİĞİ

/-----------------------------------------------ada-------------------------------------------------------/-/----------------------------------------sakin deniz hırçın------------------------------------------------!
/---------------------------bekliyordu bağrına vuracak her dalgayı----------------------------------/------------------gelecek azgın köpüklü darbelere ilgisiz kaygısız kayıtsız------------------------/-/---------esintiyi misafirini sımsıcak yüreğiyle ağırlayan ev sahibi edasıyla karşıladı------------!


1-3-5-7-9-11 dizelerdeki sözcük sayılarıdır.Üçgen şekli oluşur.Dize başı ve sonu sözcükleri cümle oluşturur.

Dize başı: Ada sakin bekliyordu,gelecek esintiyi.
Dize sonu:Ada hırçın dalgayı kayıtsız karşıladı.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Üçgen şiir tekniği Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Üçgen şiir tekniği şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÜÇGEN ŞİİR TEKNİĞİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL