Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Pelin Çakmak
Pelin Çakmak

HAYAT BİR OYUN

Yorum

HAYAT BİR OYUN

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1098

Okunma

HAYAT BİR OYUN

Hiç kimseye güvenmezsen canında cok yanmayacaktır
Acın olacaktır illaki
Yaşadıkça öğrenecek öğrendikce güçleneceksin
Akacak elbet gözlerinden yaşlar
Taaki mutluluğu yakalayana kadar

Belki birgün yeter diyeceksin
İsteksiz gözlerle dolanacaksın belki
Rahata kavuşabilmek için günleri sayacaksın

Olmuyor yoruldum desende
Yasayacaksın yinede
Umutlandıracak seni hayat yaşaman için sebebler çıkaracak karşına
Nedenlerle sorgulanacak keşkelerle yaşayacaksın sebepsizce oyuna katılacaksın

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hayat bir oyun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat bir oyun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAYAT BİR OYUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
24.3.2014 11:52:52

sıcak yüreğinden akan
bu duygu yüklü dizeleri n
beni benden koparıp başka
topraga serpiştirıyor
beğeni ile okudum
harika buldum
ilhamın bol olsun kutlarım dostça
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL