Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
vilanjik
vilanjik

Bulmak Mümkün mü ?

Yorum

Bulmak Mümkün mü ?

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1117

Okunma

Bulmak Mümkün mü ?

Bulmak Mümkün mü ?

Çevremdekilere
her yanılgılarında yol gösterdim
nasıl davranmaları
ne yapmaları gerektigini
bıkmadan tekrar ettim
darmadagın oldum
kendi yanılmalarımda
yitirdim yolumu,bulamadım kimsede
aradım kendimi
nasihat veren sözlerimde
yapın dediğim hadiselerde
mümkün mü?bulmak
kaybeden,arayan
hele birde kaybolan kendinse...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bulmak mümkün mü ? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bulmak mümkün mü ? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bulmak Mümkün mü ? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL