Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Turgut Yıldızan
Turgut Yıldızan

SORULARIN MARİFETİ

Yorum

SORULARIN MARİFETİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

713

Okunma

SORULARIN MARİFETİ

SORULARIN MARİFETİ



Soruların kuyusunda
Çatladı çatlayacak beynim!
Sorulara cevap ararken
Çilenin dibine düştüm.

Rahatlığı tutsak ettim geçmişe,
Yatağımı zincirledim anılarıma,
Didik didik ettim kelimeleri
İfadelerin kapasitesini deştim.

Gündüzler yetmedi bu uğurda
Gecelerimi de harcadım,
Soruların dibinden çıkıp
Cevapların zirvesini aştım.

Anladım;
Gönüllere sevgiden köprü kurmak
Marifet,
Sevindirmek gönülleri
Ulvi meziyet.
Turgut Yıldızan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Soruların marifeti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Soruların marifeti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SORULARIN MARİFETİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL