Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
cemal turan  / sadebey
cemal turan / sadebey

'ŞAŞKIN'nım...!

Yorum

'ŞAŞKIN'nım...!

( 3 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

4,7

Puan

1118

Okunma

'ŞAŞKIN'nım...!

Denize bakıyorum kadıköyde
seni öpüşüm geliyor aklıma
o vapur o yok mu o vapur
bizi geçmişe anılara götüren

bak gene kalkıyor iskeleden
el ele tutuşmuş gidiyor sevgililer
bizde öyle değil miydik geçmişte
bedenimiz ayrı ruhumuz birdi

biz gönül gözüyle sevdik
belki bir gün anılarda kalacak
o zaman zihnimizde hapsolacak
imkansız nasıl unuturum o anı

gözlerin de ilmiydi aşık eden
o göz kırpışın yok mu gözlerin
rüzgarda dalgalanan sarı saçların
tutunca bırakmak için de il o eller

sevilesi ölesi güzel
hep aşık olmak istemişimdir
bak şimdi şaşkınım sana ’AŞIĞIM’






Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

4.0

33% (1)

'şaşkın'nım...! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 'şaşkın'nım...! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
'ŞAŞKIN'nım...! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
meral melek kaya
meral melek kaya, @meralmelekkaya
22.2.2014 21:09:39
5 puan verdi
Kaleminize sağlık saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL