Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kfks şair
kfks şair

GÜLÜVERSEN

Yorum

GÜLÜVERSEN

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1257

Okunma

GÜLÜVERSEN

GÜLÜVERSEN

Sen yine öyle
Bir gülsen,
Öyle masum,
Öyle sıcak,
Öyle içten,
Bir gülüversen,
Eğilip su içse kuşlar
gamzelerinden...

Serpil Adige

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gülüversen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gülüversen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜLÜVERSEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ahmetboz46
ahmetboz46, @ahmetboz46
13.2.2014 09:21:01
Öyle narin,öyle içli,öyle çiçeksi....bir şiirdi
Kutlarım
ALPEREN OZAN
ALPEREN OZAN, @alperenozan
12.2.2014 23:06:37
sen gülersen

iki can ve binlerce şiir dirilir...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL