Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
cengizh@n
cengizh@n

sen değilsin ki o

Yorum

sen değilsin ki o

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1076

Okunma

sen değilsin ki o

Sen değilsin ki
’Sen’ dediğim de
Niye üstüne
Alınıyorsun

Bir ’sen’ var içimde
Ömrümce aradığım
Sen değilsin ki
Yanılıyorsun

’Sen’ dediğimi bulmuş olsam
Sen olmazsın ki o ben olurdu
Sevilen olmaz ki o’nu bulsam
Senden benden öte ten olurdu

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sen değilsin ki o Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen değilsin ki o şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sen değilsin ki o şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL