Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Murat Ballı
Murat Ballı

AH BU AYRILIK

Yorum

AH BU AYRILIK

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

867

Okunma

AH BU AYRILIK



Kendimle barışmalıyım önce
Rüzgara yükleyip
Dertlerimi uğurlamalıyım
Bir nefeste

Hicran işte kanıyor
Düşünce sen yüreğimin en kuytu köşesine
Ben hala eli koyununda bir deliyim
Sen yalancı baharların koyununda
Hazan yelisin

Ah bu ayrılık nedir nedendir
Tutulur mu , yırtılır mı
Yanar mı , atılır mı
Silinir mi gözlerimin yaşı gibi elimin tersiyle
Ne kadar büyük
Ne kadar aşılması zorda olsa ayrılığın duvarı
Bir söz değil midir onu yıkmaya yeten
Seviyorum seni
Her şeye rağmen.

Murat BALLI

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ah bu ayrılık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ah bu ayrılık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AH BU AYRILIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL