Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
nuhkenis
nuhkenis

keder diye yüzümde gördüğün

Yorum

keder diye yüzümde gördüğün

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

933

Okunma

keder diye yüzümde gördüğün

Bütün mavisini toplamalı göğün
Avuç avuç dağıtmalı çatlak dudaklara
Sevgili keder diye yüzümde gördüğün
Sevdandan arta kalan bir yara


Bugün şehre hüzünlü şarkılar inmiş
Ayrılık kokusu tüm caddelere sinmiş
Göz uslanmış yağmurlar dinmiş
Esmiyor –belli- bir şey olmuş rüzgara

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Keder diye yüzümde gördüğün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Keder diye yüzümde gördüğün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
keder diye yüzümde gördüğün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL