Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
nuhkenis
nuhkenis

beni bitiremeyeceksin kendinde

Yorum

beni bitiremeyeceksin kendinde

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

782

Okunma

beni bitiremeyeceksin kendinde

Sen beni bitiremeyeceksin kendinde
Eksik şubatlara ata ata
Yokluğuna inat yaşıyorum
Gülüşler bırakarak hayata

Ben pişman değilim ki hiç
Aşka inandığım için
Belki bir yerde kızarım kendime
Bunca yıl kandığım için


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Beni bitiremeyeceksin kendinde Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beni bitiremeyeceksin kendinde şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
beni bitiremeyeceksin kendinde şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL