Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
yalnızlıkk
yalnızlıkk

GERCEK AŞK

Yorum

GERCEK AŞK

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

717

Okunma

GERCEK AŞK

Aşk bazen çalar kapını ama fark edemezsin istemezsin

Çünkü yine aynı acıları yaşıyacaksın diye korkarsın

Aynı acılar aynı gözyaşları ve uykusuz geceler

Oysaki " O " seni mutlu edecek seninle herşeyi paylaşacak bir aşktır

Ama geçmişin izleri aklına gelir

Ve yaşadıkların

Çekinirsin ve o aşk elinden uçar gider..

Ancak elinden ucup gittiğinde gercek olabileceğini hissedersin ...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Gercek aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gercek aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GERCEK AŞK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
1.2.2014 12:26:59
Beğeni:
3
Okunma:
717
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL