Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Seher Emrullahoğlu
Seher Emrullahoğlu

ÇEKTİM MEZARA…

Yorum

ÇEKTİM MEZARA…

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1288

Okunma

ÇEKTİM MEZARA…

ÇEKTİM MEZARA…


Kalbimin ucuna kancayı taktı
Aman diledikçe gözüme baktı
Cananım dedikçe canımı yaktı
Sevdamı yüklendim çektim azara

Kendini gizleyip edep poşuma
Terbiyesiz dedi gönül kuşuma
Bin kanat yolladım hazır koşuma
Evdamı yüklendim çektim pazara

İnsanım, insanca sevmek istedim
Ömrümü ömrüyle bölmek istedim
Her gün değil, bir gün ölmek istedim!
Mevtamı yüklendim çektim mezara

Seher EMRULLAHOĞLU 29.01.14

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Çektim mezara… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çektim mezara… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇEKTİM MEZARA… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL