Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
turgaykurtulus
turgaykurtulus

Ah bir göreydim

Yorum

Ah bir göreydim

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1006

Okunma

Ah bir göreydim

Bu gece seni kelimelere sığdıramadım
Satır altına cümle kuramadım
Seni sende yaşarken ben yazmaya kıyamadım
-Ah bir göreydim, son kez nur cemalini
-Kapanmadan gözlerim uykuya

Yarın yeniden doğmaktı yaşama
Son arzum,sızım buydu sana bakmaya
Bakışım son duyguydu belkide bu yaşama
-Ah bir göreydim,son kez nur cemalini
-Kapanmadan gözlerim uykuya

Ellerin ellerimde yaşama bağlanırken
Gül fidana benzeyen yüzünde çiçekler açarken
İlacım sende hayat bulmaktayken
-Ah bir göreydim,son kez nur cemalini
-Kapanmadan gözlerim uykuya

Bugünden sonra herşey mümkündü
Ayrılığa değil kalbim sana sürgündü
Savrulurken bedenim denize,sonu ölüm
-Ah bir göreydim,son kez nur cemalini
-Kapanmadan gözlerim uykuya

Turgay Kurtuluş


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ah bir göreydim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ah bir göreydim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ah bir göreydim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL