Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
YUSUF  BİLGE
YUSUF BİLGE

PARANTEZ

Yorum

PARANTEZ

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

924

Okunma

PARANTEZ



Son nefes son dizeye noktasını koyunca,
Birden kıymete bindi yazıp çizdiği şunca;
Ölü sevicilerin açtığı parantezi,
Meramına sin gördü, Âraf’tan okuyunca...


YUSUF BİLGE


Sin : Mezar.
Âraf : Cennetle Cehennem arasında ruhların bekletildiği tarafsız bölge.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Parantez Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Parantez şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PARANTEZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Aydın YÜKSEL
Aydın YÜKSEL, @aydinyuksel
31.1.2014 15:37:02
Son nefes son dizeye noktasını koyunca,
Birden kıymete bindi yazıp çizdiği şunca;
Ölü sevicilerin açtığı parantezi,
Meramına sin gördü, Âraf’tan okuyunca...

ŞİR ŞİİR OLMALI
ŞİİRİ ŞAİR YAZMALI. Kutluyorum efendim. Bir yudum dörtlükte insanı doyuran anlam.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL