(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ben, Fransızca bölümü mezunuyum, 10 yıldır da Türkçe öğretmenliği yapıyorum. Fransızca ile kıyasladığımız zaman Türkçe'nin Fransızca'ya göre son derece kullanılışlı, kelime türetme açısından uygun bir dil olduğu anlaşılıyor. Bence, yüz yıldır kullandığımız kelimeler de artık Türkçe kelimeler olmuştur. Durduk yere, bunların yerine acaip acaip kelimeler türetilmemelidir. Kutluyorum.
Şiir sayfanızda çok güzel br konuyu dizelerinizde yer verdiğiniz için teşekkür ederim..Tenzihle ifade etmek istiyorum...özel seçki ye layık görünen ve sıksık bu sayfada yer alan öyle eserler var ki; sanki batı edebiyatı şiirlerinden çevrim yapılmış gibi sayfada yerini alıyor,,benmi acaba türkçeyi bilmiyorum,yoksa anlama duygularındanmı uzağım diye düşünüyorum...bundan ötürüde tedirgin oluyorum...güzel türkçemizlede devrik cümle kullanmak ve serbest şiir yazmak varken,,şiirin türkçede evrenselliğini bozmak niye anlayamıyorum...sayfanızda eğer kirlilik yarattıysam af ola saygımla
aşiyan052 tarafından 1/18/2009 12:59:39 PM zamanında düzenlenmiştir.
aşiyan052 tarafından 1/18/2009 1:02:03 PM zamanında düzenlenmiştir.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.