Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Yûsuf
Yûsuf

Beklersin

Yorum

Beklersin

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1108

Okunma

Beklersin

Uzak bir şehirde
Yakın duygular
Gözlerde kayboluşlar
Özlem sancıları
Veda akisleri
Gözden kayboluşlar
El sallayışlar
Ve derin bir sükut
Kanatır içini derinden derine

Bir mektup yazarsın
Satır araları yar kokar
Kalem titrer kağıt titrer el titrer
Kelamlar Sen diye başlar özledim diye biter

Uzanır avuçlarından
Yarin vedasını işittiğin o yere
Beklersin,beklersin,bekleye bekleye tükenirsin
Ve bekledikçe yar çiçekleri açar gönlünde

Karanlıklar sabaha ersin istersin
Yar bir cevap versin istersin
Ve tek bir umut kalır geriye
Beklersin ,beklersin ,beklersin...


Yusuf Usuğ

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Beklersin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beklersin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Beklersin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL