Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
sd
sdemirk

var şiiri

Yorum

var şiiri

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

881

Okunma

var şiiri

dişlerimi fırçalamamalıyım
serde erken göçmek var
seni düşünmeliydim
kırk yaşında ölmek var

boğaza karşı oturup
bir sigara içmek var
bir kaç mısra yazıp
biraz hüzünlenmek var

hayatı sorgulamak
hakikati bulmak var
biraz ileri gidip
kafayı yemek var

obaya rezil olup
dile düşmek var
seni düşünüp
sigara içmek var

bir de pnömoni var
o kötü işte

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Var şiiri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Var şiiri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
var şiiri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL