Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İLK VE SON
İLK VE SON

YEMİN ETTİM

Yorum

YEMİN ETTİM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

906

Okunma

YEMİN ETTİM

BUNDAN BÖYLE, AŞKA DEĞER
VERMEMEYE YEMİN ETTİM
MUTLULUK BU İSE EĞER ?
SEVMEMEYE YEMİN ETTİM

YÜREĞİM DE DOLU KEDER
SANMA ISTIRABIM, BİTER ?
HİÇ YALVARMA, ARTIK YETER
SEVMEMEYE YEMİN ETTİM

DİNMEYEN GÖZ YAŞI BENDE
AĞRIYAN DERT BAŞI BENDE
AŞKIN MEZAR TAŞI BENDE
SEVMEMEYE YEMİN ETTİM

YÜREĞİMDEN SİLEMEZDİM
SENSİZLİĞİ, DİLEMEZDİM
RİYAKÂRMIŞ, BİLEMEZDİM
SEVMEMEYE YEMİN ETTİM

SEN HEP AŞKTA KARARSIZDIN
ÜMİT ÇALAN BİR HIRSIZDIN
HAYIRSIZDIN, VEFASIZDIN
SEVMEMEYE, YEMİN ETTİM

GİTTİ GÖZLERİMDEN, CİSMİN
BİR TEK KALAN, YIRTIK RESMİN
ARTIK NE SEN, NEDE İSMİN ?
SEVMEMEYE, YEMİN ETTİM

...İLK VE SON..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yemin ettim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yemin ettim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YEMİN ETTİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL