İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
me
mevdudi

DİLENCİ GÖNÜL

Yorum

DİLENCİ GÖNÜL

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1176

Okunma

DİLENCİ GÖNÜL

kusursuz yaratılmışken insan nasıl olurda kusursuz bir hayat yaşayamaz..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dilenci gönül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dilenci gönül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DİLENCİ GÖNÜL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ahmet yılmaz
ahmet yılmaz, @ahmetyilmaz
12.1.2008 15:38:11
Selamun Aleyküm

Çok güzel dizeler okudum yüreğine sağlık.

Saygılar..
Meleğim
Meleğim, @melegim60
12.1.2008 14:55:31
Gönüllerimiz var oldukça dilenci olacağız ömrümüzce.Hicretimizin adı olacak ve de..

Tebrikler.Saygılarımla.
lacivertiğnedenlik
lacivertiğnedenlik, @lacivertignedenlik
12.1.2008 14:36:24
insan olmak kimsesiz sokaklarda
aslolan insanı duyguda aşkın dilenci ruhu sızladı
sevgiler
Otranto
Otranto, @otranto
12.1.2008 14:33:03


Bu durumda dilenci olmak bizlerede düşüyor.
Hicret adlarını bilerini bilmek ve ona göre yaşamak için.
Ben seninle aynısı seçtim şair.

Sevgimdesin...




Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
12.1.2008 13:32:06
Beğeni:
0
Okunma:
1176
Yorum:
4
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL