Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
brbrs_yğtlr
brbrs_yğtlr

GİDİŞİN ÖLÜMÜN OLSUN

Yorum

GİDİŞİN ÖLÜMÜN OLSUN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

815

Okunma

GİDİŞİN ÖLÜMÜN OLSUN

GİDİŞİN ÖLÜMÜN OLSUN



Gülüm dedim gülün olamadım
Güven dedim güvencen olamadım
Sabır dedim sabrın olamadım
Ne diyeyim YAR gidişin ölümün olsun
Kurduğum hayallerle mutlu olurken
Sen hayallerime hançer gibi girdin YAR
Yüreğimdeki sevinci acı kaplarken
Senin gidişine yıkılıp ağlarken
Ne diyeyim YAR gidişin ölümün olsun
Baktığım her sokak aralarında seni ararken
Hayallerin karşıma çıktığı an adını haykırırken
Sen bir hiç uğruna yüzüme gülüp alaylı çekip giderken
Gözlerimdeki son iki damla yaşın kıymetini bilemezken
Ne diyeyim YAR gidişin ölümün olsun
BARBAROS YİĞİTLER

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gidişin ölümün olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidişin ölümün olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİDİŞİN ÖLÜMÜN OLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
14.1.2014 19:34:19
Beğeni:
0
Okunma:
815
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL