Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Osman Hayta
Osman Hayta

....KEşKE...

Yorum

....KEşKE...

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2355

Okunma

....KEşKE...

....KEşKE...

Yollarım çikmaza düştüğü zaman
Her zaman yanımda olanım keşke
Yüreğim yanarak piştiği zaman
Her zaman yanimda olanım keşke

--Keşke sevdiklerim keşke gözlemim
--Keşke hayellerim keşke özlemim
--Keşke umutlarım keşke histlerim
--Her zaman yanımda olanım keşke

Bülbülün gönlünde gülü başkadır
Çektigi hasretler özlem aşkadır
Benim umutlarım birtek keşkedir
Her zaman yanımda olanım keşke

--Keşke sevdiklerim keşke gözlemim
--Keşke hayellerim keşke özlemim
--Keşke umutlarım keşke histlerim
--Her zaman yanımda olanım keşke

Gönül dağlarımın baharı yazı
Akan pınarları ördeği kazı
Elime alıpta çalarken sazı
Her zaman yanımda olanım keşke


05.01.2014 osman hayta

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

....keşke... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ....keşke... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
....KEşKE... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL