Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
münzevi racil
münzevi racil

Gurubum ol...

Yorum

Gurubum ol...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

916

Okunma

Gurubum ol...

Gurubum ol...

Gün doğumuma eşlik eden kumrular var şimdi
Kulağıma bir suret-i mühür fısıldıyorlar.
Ayaz kışıma inat,ümidine merhem sür
dinle diyorlar
Sükutumu içime işleyip dinliyorum
Ve en güzelini diliyorum.

Bir suret-i mühür...
Zifir geceme kalem çalıp,gurub vakti esip geçen,
Konduğunda her an yüreğimi yakacak gibi duran bir kor.
Fecr vakti bedeni yüzüme vuran rüzgar,
Zamanıma galebe çalmış bir hırsız,
Alnıma yazılmamış dileğim...


Yürekler birbirine değince sada ederlermiş ya
Ben seni görmezden evvel tanımışım
Yürek seni sevmezden evvel senden tarafa esmiş,
Fecr de gurub da seni çağırmış
Şimdi gurubdayım,
Rüzgarınla,nefesinle,yüreğinLe
Yürek yoldaşlığı yap bana...


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gurubum ol... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gurubum ol... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gurubum ol... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
11.1.2014 19:22:07
Beğeni:
0
Okunma:
916
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL