Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
nurhayatsuara
nurhayatsuara

Demem o ki..

Yorum

Demem o ki..

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1136

Okunma

Demem o ki..

Yaşadıkça unuttuğum insanlar değil,yaşadıkça hatırladığım insanlar var !..

Bazen bir ses..
Bazen bir nefes..
Bazen bir koku..
Bazen düşlerimde ki uyku..
Bazen bir melodi..
Bazen duamın içindeki ismi..
Bazen bir çiçeğin rengi..
Bazen çayının şekeri..
Bazen söylediği bir söz..
Vuruyor işte içimde ki öz..

Demem o ki..
Yaşadıkça unuttuğum insanlar değil,yaşadıkça hatırladığım insanlar var..

| Nur Hayat Şuara


Bazen yaptığınız yanlış bir tespit hayatınıza milat çizer..
Yüreğinize bir çizgi çeker..
Demem o ki..
Sizi çizer gider !..

| Nur Hayat Şuara 11.01.2014



Dualarım dudaklarına dokunsun..
Her değen aminle ruhuna Hakkı dokusun..

| Nur Hayat Şuara 11.01.2014



Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Demem o ki.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Demem o ki.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Demem o ki.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL