Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
ilhanaşıcı
ilhanaşıcı

kana kana kanıyorum

Yorum

kana kana kanıyorum

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

758

Okunma

kana kana kanıyorum





bir haziran düştü ellerime
gülüşlerin kadar gün ve sıcak



tüttürdüğüm her türküde siluetin ve
içime çekip çekip bırakamadığım sen


sen ki
rüzgarları önüne katıp iklimlendiren
kırbaç vuran nefesinle soluklandığım
ve kordan öpücüklerinde
gökkuşağının renklerinde boğulduğum sen





bir haziran düştü ellerime
yalnızlığım kadar gece ve soğuk



neredesin be yar
kurudu pınarlarım
çok ama çok susadım hasretine

oysa
gamzelerinin gölgesinden kana kana içmiştim hayatı


şimdi
kana kana kanıyorum

yokluğunda...



İlhan Aşıcı


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kana kana kanıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kana kana kanıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kana kana kanıyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL