Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Hüseyin Sığırtmaç
Hüseyin Sığırtmaç

Gidiyorum Bir Meçhule

Yorum

Gidiyorum Bir Meçhule

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1237

Okunma

Gidiyorum Bir Meçhule

Saldım beni göçten göçe.
Dertleri dizdim iç içe.
Sardım geçmişi bir hiçe.
Gidiyorum bir meçhule.

Güven kaleme kar yağar.
Kaygılarım beni boğar.
Belki güneş son kez doğar.
Gidiyorum bir meçhule.

Kimle oturup kalkmalı.
Yarına kimle bakmalı.
Aşk buysa beni yakmalı.
Gidiyorum bir meçhule.

Bir avuç huzur isteğim.
Döndüğüm olur kösteğim.
Kim olur bilmem desteğim.
Gidiyorum bir meçhule.

Okyanustayım salım yok.
Tutunacak bir dalım yok.
Yol almaya mecalim yok.
Gidiyorum bir meçhule.

Uzandığım her gül diken.
Sevdamdır boynumu büken.
Olmadı ben gibi çeken.
Gidiyorum bir meçhule.

Ölçüp biçiyorum kısa.
Mutluluktan yoktur hisse.
Yaşayıp görelim neyse.
Gidiyorum bir meçhule.

Yüklendikçe yüküm taşar.
Her bir sorun beni aşar.
Sığırtmaç sanma ki yaşar.
Gidiyorum bir meçhule.

Hüseyin SIĞIRTMAÇ
Antalya 05 Ocak 2014

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gidiyorum bir meçhule Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidiyorum bir meçhule şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gidiyorum Bir Meçhule şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL