Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Dilse
Dilse

... İle Beraber

Yorum

... İle Beraber

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

903

Okunma

... İle Beraber



… İle Beraber


herkes rüyasında bile seni sevdi
nasıl ki bu rüyaların seni çektiği
nasıl bir göz harlanır kuru deminde
hem aklına gelenin çeltiği tarlası
hem kuruda fidanların yüzü
olmasın mı
olsun mu
sen olursun
ben olursun da
belli mi olur,
belki bir mucize koparır bağlarını
belki de rüzgâr tersinden düğün esebilir
benim de saçlarımda kemun çiçekleri
ile beraber dansını ederler

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
... ile beraber Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ... ile beraber şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
... İle Beraber şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SURKENTLİ
SURKENTLİ, @surkentli
11.1.2008 15:24:29
güzel dizeler
kutlarım seni şaiirim........
zagros meyhanesi
zagros meyhanesi, @zagrosmeyhanesi
11.1.2008 11:00:54
kemun çiçeğini bilmem oda beni tanımaz
ama okurken bu güzel şiiri, bir çiçek gördüm boy atmıştı şiirin son satırlarında
kemun çiçeğiymiş adı... sevdim bu çiçeği o da beni sevdi....kutlarım sevgilerimle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL