Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
kadir kayaoğlu
kadir kayaoğlu

Mustafa Emin Durak'a--

Yorum

Mustafa Emin Durak'a--

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1554

Okunma

Mustafa Emin Durak'a--



M ustafam; şâirin komaz şiirsiz
U kdeye salarmı gönlünü balam
S eni şu gönlümde hiç med-cezirsiz
T utarmıyım sandın hemi Mustafam?
A ğlayım seninle,gülem seninle
F ırtınalar kopan deli gönlümle
A h’ına vah’ına bütün kalbimle

E yvallahım sana inan Mustafam
M urad-ı maksuda kavuş inşallah
İ kbâlin gönlüne düşer inşallah
N âlân olmayasın, gülen inşallah

D iye duâlarım sana mustafam
U ğruna ağlayan-gülen bulasın
R uhunla bedeninle ona yanasın
A şkı O’nun ile illâ tadasın
K albine râm olsun emi MUSTAFAM...(İYİKİ DOĞMUŞSUN MUSTAFAM)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Mustafa emin durak'a-- Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mustafa emin durak'a-- şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mustafa Emin Durak'a-- şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL