Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Renos
Renos

HATIRLATMAYIN

Yorum

HATIRLATMAYIN

( 3 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1000

Okunma

HATIRLATMAYIN

’’...kalbimi kanatmayın,dünyamı karartmayın,artık hatırlatmayın,unutmak istiyorum...’’
Ferdi Tayfur (Bana onu sormayın)

Hatırlatmayın,
Hâlâ saklı sevdası,
Sızılarında yüreğimin.
Her damlasında aşk ateşinin,
Yandığım yâr gülüşlerine özlemim
Durgunum,suskunum.
Aldırmayın söylevlerime aşk için,
Kanmayın şiirlerime.
Sessizliği bıraktı geride,
Sarılmak için,
Yerine...
Ne olur hatırlatmayın,
Unutmak istiyorum.
Küskünüm,kırgınım,
Tüm sevdalara,
Aşklara...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Hatırlatmayın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hatırlatmayın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HATIRLATMAYIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kozalakçı
Kozalakçı, @kozalakci
24.12.2013 20:34:44
:Yapma şairim küskün olduğuna barışık olmasaydın küskünüm diyen bir kelime şiir oluverir miydi


hadi itiraf et kendine küskün müsün yoksa küskün suretli kelimelerle mi bize yanaşıyor tümcelerin gerçi Cümleler içinde kaybolan tümcelere cümle diye yaklaşanlar çok ama Tümce sıkıntılı bir rüyadır tümce ise bir damla küskünlük
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL