İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
ada birsam
ada birsam

yenik

Yorum

yenik

( 4 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1460

Okunma

yenik

yenik

Çizmesin diye kendi üstünü
Kalemim kurşun,
Kalemim silik.
Tükenmez gibi gelip
Tükenerek yitenlerin tecrübesinde
Kelamım bir parça silgi korkusuna yenik.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yenik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yenik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yenik şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
lemide
lemide, @lemide
14.2.2014 11:49:10
5 puan verdi
kısa ve net
Kalimera.
Kalimera., @kalimera-
13.2.2014 23:26:32
5 puan verdi
ve yanılmadığımı görmek çok güzel...
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
23.12.2013 15:27:15
Beğeni:
3
Okunma:
1460
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL