Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
nevrettin uludağ
nevrettin uludağ

YİGİT YIKILMAZ

Yorum

YİGİT YIKILMAZ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

817

Okunma

YİGİT YIKILMAZ


Yigit tin başına çok işler gelir
Eğilir bükülür ama kırılmaz
Düşer kalkar batar çıkar gerilir
Eğilir bükülür ama yıkılmaz

Hayat acımasız üstüne gelir
Gönül verdikleri befasız olur
Çeşitli engeller yoluna durur
Eğilir bükülür ama kırılmaz

Bazen dert gam çöker omuzlarına
Eğri büğrü yollar çıkar önüne
Dikenler dolanır ayaklarına
Yaralanır kanlanır ama kırılmaz

Tipi boran olur güneşli günler
Dere tepe görülür asvatlı yollar
Sitem eder tatlı söyleyen diller
Üzülür büzülür ama kırılmaz

Namert olur dost görünen kullar
Teker teker kırılır tuttuğu dallar
Emin adımlarla ilerler onlar
Eğilir bükülür ama kırılmaz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yigit yıkılmaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yigit yıkılmaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YİGİT YIKILMAZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL