Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
 Ertaş murat
Ertaş murat

saat on ikiye iki kala gel-

Yorum

saat on ikiye iki kala gel-

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1334

Okunma

saat on ikiye iki kala gel-

"biz seninle aralıkta yağacağız.
yağmurlar üşüdü üşüyecek.
ne olur bu kış gel,

ya da kışı unut bu gece gel-
saat on ikiye iki kala gel-

karla karışık gel,
yarla barışık kalayım."

|Murat ERTAŞ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Saat on ikiye iki kala gel- Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Saat on ikiye iki kala gel- şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
saat on ikiye iki kala gel- şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
8.12.2013 13:45:44
Yürekten kopup gelen,
içtenlikle yazılmış anlamlı ve
akıcı dizelerinizi haz alarak okudum.
Emek vererek ve göz nuru dökerek yazmış olduğunuz
bu harikulade şiirinizi ve sizi tam puan artı
ant diyerek yürekten kutluyorum.
Kaleminiz bir ömür boyu yazsın ve
ilhamınız bol olsun.Tebrikler...
ahirzamanmelegi
ahirzamanmelegi, @ahirzamanmelegi
7.12.2013 23:45:30
5 puan verdi
Leziz bir yemek gibi olmuş, iyi pişmiş.
Eline sağlık :)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL