Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
BERZASKANDARAMAR
BERZASKANDARAMAR

BÜTÜN KAVUŞMALARA YAZDIM GİDİŞİNİ

Yorum

BÜTÜN KAVUŞMALARA YAZDIM GİDİŞİNİ

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1089

Okunma

BÜTÜN KAVUŞMALARA YAZDIM GİDİŞİNİ

BÜTÜN KAVUŞMALARA YAZDIM GİDİŞİNİ

Bütün kavuşmalara yazılırmış gidenin adı
Bir kitap açılır bir sayfa okunur
Kanayan yerin altı çizilirmiş
Isınsın diye cebe koyulan ellerin ışıksızlığında
Sevgili saçına duyulan özlem varmış
Zaman çıplak ayakla koşarmış vuslata
Düşürerek cebindeki saatleri anları
Herkesin yalnızlığını paylaşacağı bir bankı
Duvara şiir kazıyacak bir taşı varmış
Güzel şeymiş ağlamak
Akan yaşın tuzlu keşkelerini silmek
Nazım okumak güzelmiş
Turgut olmak Edip solumak
Ve sevmek bir kadını sadece gülüşü için
Çokkkk güzelmiş...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bütün kavuşmalara yazdım gidişini Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bütün kavuşmalara yazdım gidişini şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BÜTÜN KAVUŞMALARA YAZDIM GİDİŞİNİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL