Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
bademagaci88
bademagaci88

Gitmek

Yorum

Gitmek

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1497

Okunma

Gitmek

Gitmekle kalmak arasında kalıyorsan
gitme
yüreğinin bir yeri gitme diyorsa haklıdır
gidersende zaten yüreğin her daim orada kalır

Gitmek kolaydır
gıderken bir yanın kaldıysa
işte o zaman başlar kalanların acısı,sancısı
günden güne eriten bir pişmanlık sızısı
gitme dediyse yüreğin gitme işte bir yürek sözü dinle

Gitsende ateşin ilk gün gibi yanıyorsa
yeni bir ateş söndürmez yangını
körükler sadece büsbütün yanmayı
yağmurda işlemez bir yürek yanıyorsa
yakan söndürür o yangını bu cihanda hala varsa yaşıyorsa.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gitmek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gitmek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gitmek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL