Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
digerkam
digerkam

SEVGİDE ALLAH

Yorum

SEVGİDE ALLAH

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

3813

Okunma

SEVGİDE ALLAH

SEVGİDE ALLAH

Birdir birliği ihlâsta mevcut
Her şey onda var olur vahdeti vücut
Eller ona açılır başlarda sücut
Sevginin kaynağı, sevgide Allah

Kâinattaki düzen ona uzanır
Her varlık onunla anlam kazanır
Düşündükçe onu dertler azalır
Sevginin kaynağı, sevgide Allah

Saatler döner, zamanı tüketti
Hak geldi batılı bir bir yok etti
Ellerim ona açık, kalbim şükretti
Sevginin kaynağı, sevgide Allah

Ahmet KOMŞUL

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevgide allah Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgide allah şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİDE ALLAH şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
frezya...
frezya..., @frezya---
7.12.2013 19:49:21
amenna...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL