Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
segah
segah

bir bak...

Yorum

bir bak...

( 4 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

4,5

Puan

1210

Okunma

bir bak...

bir bak...


bir ağacın dalından kanatlanır

özgürlük kuşu

sabrın son demini yaşarken zaman

çıkar ortaya gerçeğin yüzü...


Âhı tutunca mazlumun

yıkılır nice pâyitaht

kibrine yenik düşenin

din de yeri var mı ?

bir bak...










Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

3.0

25% (1)

Bir bak... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir bak... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bir bak... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İ.Çamalan
İ.Çamalan, @i-camalan
20.11.2013 20:21:15
en itici özelliklerden birisidir.
lakin belkide en çok karşılaşılan da odur.
bünyesinde fazlaca bulunduranlara karşı acıma duygusu ile bakarım. güzeldi geldiğin kültürden aldığın yüreğin ile yazdığın şiir
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL