Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
DOSTLUK__
DOSTLUK__

KAÇIŞ

Yorum

KAÇIŞ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

852

Okunma

KAÇIŞ

Bazen alıp başımı
Gitmek isterim uzaklara
Ama bu beyin
Ama bu beden bendeyken
Uzak olmaz gittiğim yollar
Gözleriniz ,
Yoksul bakışlarınız gelir aklıma
Çocuksu ,mahzun
Ve bir serçenin ürkekliğinde.
Bir başına kalışı dostların,
Döğüşenler düşenler
Ve gidenlerin ardından
Utanç gibi gelir kaçmak,
Taşıması ağır ve korkunç.
Kalırım kavganın ortasında
Küskünlüğüm ve kırılmışlıklarımla.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kaçış Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaçış şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAÇIŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL