Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
BETTİNA
BETTİNA

ESKİMEYEN

Yorum

ESKİMEYEN

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

4,5

Puan

1112

Okunma

ESKİMEYEN

yıllardan kalan mı bu
hiç eskimemiş
hiç gitmemiş gibi yerli yerinde
hiç acıtmamış gibi umarsız

nicedir üstü örtülü dururdu,
gereksiz ama atılmaya kıyılmamış bir eski eşya gibi...


çocukluktan kalma bir yara izi gibi
bu kadar eski yara zonklar mı

hiç gitmemiş, hiç acıtmamış gibi
arsız...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

4.0

50% (1)

Eskimeyen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eskimeyen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ESKİMEYEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
can-can
can-can, @can-can
26.6.2020 05:20:02
ne güzel,hep öyle kalsın.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL