Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Rozeray
Rozeray

CANIM ANNEME VE EN GÜZEL ANNELERE..

Yorum

CANIM ANNEME VE EN GÜZEL ANNELERE..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1007

Okunma

CANIM ANNEME VE EN GÜZEL ANNELERE..

CANIM ANNEME VE EN GÜZEL ANNELERE..

Ben sevgine muhtacım her saniye
Yüzündeki güneş sönmesin diye.
Bütün melekler koyulmuş secdeye,
Çünkü bugün senin günün ANNE...

Bugün senin günün ANNE,
Ayakların mı değdi yere ?
Bütün dünya cennet kokuyor!
Ayaklarını kaldırma yerden
Bu koku çok güzel ANNE...

Kilometrelerce uzakta olsan bile,
Ben taşıyorum seni göğsümde,
Üzülme oğlum uzaklarda diye,
Gözünden bir damla yaş aksa
Dünya sel olur ANNE. Dünya, sel olur ANNE...

- Rozêray Dîldar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Canım anneme ve en güzel annelere.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Canım anneme ve en güzel annelere.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CANIM ANNEME VE EN GÜZEL ANNELERE.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL