Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ahmet Coşkun 1
Ahmet Coşkun 1

Aşkı Özledim

Yorum

Aşkı Özledim

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

834

Okunma

Aşkı Özledim


Yalnızlık çekil uzaklaş dünyamdan
Artık cıvıl cıvıl akan baharı özledim
Sevdadan korkup gizlendiğim yeter
Kollarıma takıp saçarlın öpeceğim
Bir edalı bin cilveli bir yar özledim

Güller açsın son demi bahçemin
Raks etsin dönsün etrafta o peri
Biliyorum kimse bana geri vermez
Sensiz aşksız geçen o günleri geri
Bir edalı bin cilveli bir yar özledim

Kalbim akıyor bir sevda denizinde
Ellerim kır çiçekleri topluyor çölde
Bir tatlı name takılı düşmez dilimde
Seni unutmak ne mümkün gelde
Bir edalı bin cilveli bir yar özledim

Bırakma yalnızlık ateşinde yakma
Gülleri gülşenimde sensiz bırakma
Düş ki düşün ki hiç zaman olmadı
Ne varsa ömürde sana sundum yar
Bir edalı bin cilveli bir yar özledim



Ahmet Coşkun

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşkı özledim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkı özledim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşkı Özledim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL