Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
İlhan Kemal
İlhan Kemal

Bir Gece Öyküsü

Yorum

Bir Gece Öyküsü

( 4 kişi )

3

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1110

Okunma

Bir Gece Öyküsü

Dün gece vurmuşlar beni,
Yatağımdaymışım,
Uykudaymışım.
Bir haber verseydin,
Tetiği çekmeden önce
Belki uyanırdım,
Belki seni affederdim,
Belki...

Dün gece vurmuşlar beni,
Gerisi boş laf.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bir gece öyküsü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir gece öyküsü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Gece Öyküsü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Elif Yaşam
Elif Yaşam, @nukleerbasliklikiz
31.10.2013 22:33:18
5 puan verdi
dün gece beni de vurmuşlar..
gerisi laf u güzaf...
canandemirel
canandemirel, @canandemirel
29.10.2013 12:11:33
5 puan verdi
Hayat hoş gerisi boş...Sevgilerimle...
chaotica
chaotica, @chaotica
29.10.2013 09:26:36
İlk üç dize çok yükseltti ama dördüncü dizeyle birlikte kötü düştüm.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL