Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
n.kaygısız
n.kaygısız

sonsuz uyku

Yorum

sonsuz uyku

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

846

Okunma

sonsuz uyku

dokunmak
yüreğimin dokunduğuna
bir sabah..

duymak
yüreğimin duyduğunu
eşitleyip varlığını
bir damla suya..

ve görmek
yüreğimin gördüğünü
suda hazan yaprağını
görür gibi..

ve sevmek seni
sonsuz uykuya dalmadan önce
sahrada
kum gibi..

26/10/2013
ödemiş

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sonsuz uyku Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonsuz uyku şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sonsuz uyku şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
GÜLÜMSE İZMİR
GÜLÜMSE İZMİR, @gulumseizmir
8.11.2013 11:33:17
Dokunmak..
Duymak..
Görmek..
Sevmek..
Aşk bu ne güzel..
Sevgilerimle..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL