Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
yabaninciri65
yabaninciri65

Esvedeyn

Yorum

Esvedeyn

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1137

Okunma

Esvedeyn




Yarasını seven insan yar olur
Varsın kanasın der
Yatalak olup
Düşse de ömür döşeğine
Yarısını seven insan yar olur
Yatalak olup
Düşse de ömür döşeğine
Varsın arasın der

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Esvedeyn Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Esvedeyn şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Esvedeyn şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
BOZKIR'İ
BOZKIR'İ, @bozkiri
10.12.2013 16:36:13
5 puan verdi
göz göz olsun yaraları da , varsın kanasın der

belki her bir kanamada yâri hatırlarda sevinir


kutladım gönül sesinizi kaleminizi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL