Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
petricli
petricli

Sevgiliye

Yorum

Sevgiliye

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

3,0

Puan

1093

Okunma

Sevgiliye

Sev beni
Bir annenin evladını sevdiği kadar karşılıksız…
Sev beni
Züleyha’nın Yusuf’u sevdiği gibi gözü kara sev…
Sev beni
Aklından zoru olan deli gibi…
Sev beni
Sevda nedir görmemiş sonradan görme gibi sev…
Sev beni
Sen gibi değil, ben gibi sev…
Sev ki
Sen bitsin ben bitsin biz olalım
Sevgimiz dağ olsun
Umman olsun
Dağ gibi sağlam
Umman gibi sonsuz olsun
Sev beni
Seni sevdiğim gibi sev.

Fahrettin Petriçli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

1.0

50% (1)

Sevgiliye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgiliye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevgiliye şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL