Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
EFKARİ
EFKARİ

PULSUZ MEKTUP

Yorum

PULSUZ MEKTUP

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1107

Okunma

PULSUZ MEKTUP

PULSUZ MEKTUP


Kim bilir, kaçıncı harfi öldürdüm !?
Buruşturupta attığım kağıtlarda.
Yalnızlığımı da tütünlere dürdüm,
Yokluğunda, yaktığım ağıtlarda.

Mehteran voltası ile geçen günleri.
Çentikli, soğuk duvarlarda saydım,
beyhude yere, yeşertmişim dünleri
Gönül sayfalarından silinmiş kaydım.

Mübaşir, çağırıver de gelsin savcı,
Son bir dileğimi, söylemem lazım.
Sineme, zehirli okunu gersin avcı,
Vuslatı görmeden ölmekmiş yazım.


EFKARİ
09.10.2013

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Pulsuz mektup Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pulsuz mektup şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PULSUZ MEKTUP şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL