İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
isaozcan82
isaozcan82

Seni çok özledim.....

Yorum

Seni çok özledim.....

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

5794

Okunma

Seni çok özledim.....

Seni çok özledim.....

Seni çok özledim.....
Bir yudum sen olsaydın dinerdi susuzluğum! Gözlerim yıldız dökerdi kanlı yaşlar yerine. Işık saçardı gülüşlerim. Böyle kırılmazdı kolum kanadım. Sen olsaydın yanımda, dünya değiştirirdi rengini, maviye boyanırdı düşler ve dağıtmazdı beynimi o karamsar düşünceler. Her şey daha farklı olurdu bilirim. Hasret şarkıları dokunmazdı yüreğime, ağlamazdım yerli yersiz, canım acımazdı böyle çok. Keşke, keşke sen olsaydın bir anlık. Bir kere dokunsaydım tenine, sarılsaydım sımsıkı, uyusaydım dizlerinde. Biterdi belki ölüm korkularım. Birlikte ağlar, birlikte ölürdük hiç olmazsa. Çok değil inan, bir yudum sen olsaydın dinerdi susuzluğum......""

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Seni çok özledim..... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni çok özledim..... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seni çok özledim..... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
29.9.2013 18:46:34
Beğeni:
0
Okunma:
5794
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL